Takarítás: felejtse el!

Izgalmas kütyük, praktikus részletek, kiváló minőség és kedvező árak – mindez egyben, a legújabb Takarítás: felejtse el! kollekcióban! Nézzünk bele!Ez a gőzkefe, gyors és könnyű vasalást tesz lehetővé, ne várjunk vele, mert gyorsan elkapkodhatják a limitált raktárkészletet! Az eszköz ruhadarabok gyors kivasalásához ideális - vasalódeszka nélkül! Ehhez a két levehető rátét közül lehet választani: kefefej és szöszeltávolító kefe. A vízszintes gőzölési funkciónak köszönhetően bármely helyzetben kivasalhatók a textíliák. A gőzkefe egy levehető víztartállyal, egy kábeltörés elleni védelemmel ellátott kábellel, valamint egy folyamatos működésre kapcsolható gőzlöket gombbal rendelkezik. A markolat ergonomikusan formázott és jól illik a kézbe.

Ez az ablaktisztító vízpermetező funkcióval rendelkezik, egy álom a használata! Permetezés, törlés és lehúzás - ilyen gyorsan még sohasem váltak tisztává az ablakok. Egy tartály a tisztítószernek és a víznek, valamint egy lehúzógumi a gyors, alapos lehúzáshoz - mindez egy ablaktisztító eszközben. A törlő környezetbarát mikroszálas huzata kevés vízzel és tisztítószerrel távolítja el a szennyeződést. A huzat ablakpucolás után könnyen levehető és mosógépben tisztítható. Valódi ablaktündér: törlő, permetező és lehúzó egyben. Íme, a tökéletes mosogatószer-adagoló! Ez a pumpás mosogatószer-adagoló segít a mosogatószerrel való takarékoskodásban. A szűk kivehető csőnek köszönhetően kisebb mennyiségű mosogatószer és víz használata szükséges. A környezetkímélő eredmény érdekében a mosogatószert vízzel ajánlott hígítani az adagolóban. Ráadásul az adagoló könnyen megtölthető! Csúszásmentes szilikontalpak gondoskodnak a biztos tartásról a mosogató mellett. Amennyiben éppen nincs szükség a mosogatószivacsra, az az adagoló tetején tárolható. Az adagoló kefével történő mosogatáskor is ideális. Mindig számíthatunk a Tchibo okos megoldásaira!

A vezeték nélküli gőzölős vasalóval könnyebben és gondtalanul megy a munka! Ez a vasaló az adapternek köszönhetően különösen kényelmes vasalást tesz lehetővé - a vezeték levehető. A könnyen csúszó nemesacél talp rendkívül gördülékennyé teszi a vasalódeszkánál végzett házi munkát. Arról nem is beszélve, hogy a vasaló gőz-, gőzlöket, vízpermet és szárazvasalási funkcióval rendelkezik és legfeljebb két perc alatt felmelegszik a bázisállomáson. Annak érdekében, hogy minden ruhadarab tökéletes kezelésben részesüljön, a hőmérséklet fokozatmentesen szabályozható.

Műszaki részletek:

  • Gőzmennyiség 25 g/perc
  • Gőzlöket-mennyiség 50 g/perc
  • Túlmelegedés elleni védelem 240 °C-nál
  • Felfűtési idő max. 2 perc
  • Felmelegedési maximum 220 °C
  • Szabályozási tartomány 25–220 °C
  • Kábeltörés elleni védelemmel és öntisztító funkcióval

Ez a gőztisztító fantasztikus segítőtársunkká válik a házimunka során. A kézreálló szerkezet gyorsan használatra kész, szinte minden felületen használható, a forró vízgőz segítségével pedig alaposan és higiénikusan tisztít. A gőztisztító megkönnyíti az ablakpucolást, könnyedén megtisztítja a szaniterberendezéseket, és például a makacs szennyeződést is eltávolítja a grillrostélyról. A készülék kárpitozott bútorok vagy szőnyegek tisztítására is alkalmas. Annak érdekében, hogy a gőzsugár ne induljon el véletlenül, biztonsági bekapcsológombbal is ellátták a gőztisztítót. A tisztítógép biztonsági zárral és ellenőrzőlámpával is rendelkezik. A csempe, ablak, kárpit vagy autófelni alapos megtisztítása érdekében számos tartozékkal látták el a gőztisztítót. Ezért egy egyedülállóan hosszú kábel, csuklós fúvóka, hajlított fúvóka, kerek kefe, kárpittisztító fúvóka, kárpittisztító fúvókára való huzat, ablaktörlő, rugalmas tömlőrátét fúvókával és mérőpohár is tartozik a készlethez. A mellékelt, mozgatható sugárfúvóka még a nehezen hozzáférhető sarkokat is eléri.

Lássuk, mi van még ezen kívül a Tchibo-nál:
- divat
- lakberendezés
- férfi dzseki, férfi mellény, férfi átmeneti kabát
- női dzseki, női pulóver, női kardigán