Melltartó, alakformáló női alsó

A Tchibo webáruház fehérnemű, női alsó és melltartó kínálatából válogattunk.
Melltartó, alsó - Tchibo webáruház

Cikkünk előző része itt olvasható.

Ha merevítő nélküli melltartó megoldást keresünk, akkor a rózsa- és fehér színben kapható puha kosaras melltartó lesz a jó választás, amely lágyan formál, mégis optimális tartást biztosít, így különösen kényelmes viselet! A selymesen fénylő, enyhén párnázott kosarak puha microtouch anyagból készültek, a melltartó oldalsó és hátsó részén pedig finom, hálós betoldást találunk. Háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórésze és állítható hosszúságú pántjai által mindig a lehető legkényelmesebben viselhetjük ezt az elöl kis masnival díszített melltartót, amely kis eltéréssel testszínű változatban is kapható – ezen a darabon nincs hálós betoldás, ám tökéletes lehet fehér vagy más, világos színű felsők alatt! További Tchibo melltartók széles választéka itt!

A rózsa- és fehér színekben kapható melltartók tökéletes párja lehet a hálós Magic Cut alsó szett, amelyben két darabot találunk a választott színből! A hátul finom, hálós betoldással készült alsók alapanyaga ezúttal is a puha microtouch, amely selymesen fénylő és kellemes viseletet biztosít. Ezek az alsók különösen lapos eldolgozással készültek, így nem tűnnek át a szűkebb ruhák, nadrágok alatt sem, miközben a kényelem is garantált bennük a pamutból készült lépésbetéteknek köszönhetően!

Egyszerű, normális fazonú alsókat is választhatunk, amelyek 5 darabos szettben kaphatók, kétféle színkombinációban: az egyikben színes darabokat találunk, vidám, pöttyös és csíkos mintákkal, a másikban pedig alapszíneket, vagyis fehéret, feketét, szürkét és testszínűt. A puha, pamut-sztreccs anyagból, magas biopamut tartalommal készült alsók tökéletesen kényelmes viseletet biztosítanak a mindennapokra, kényelmes pamut lépésbetétekkel, miközben elöl csinos masni díszíti őket!

A fehérneműkön belül speciális, funkcionális csoportot képez az alakformáló darabok családja, amelynek több tagja is megtalálható a kínálatban! A combközépig érő szárral rendelkező testszínű alakformáló alsónemű varrás nélküli kidolgozásával még fehér ruha alatt is láthatatlan marad, miközben lágy, rugalmas anyagával és a benne található Creora® szálakkal optimális alakformáló hatásról gondoskodik! A megerősített has- és csípőrész biztosítja a karcsúbb sziluettet, amivel akár szorosabb nadrágokban és ruhákban is tökéletes lehet a megjelenés, miközben a pamut lépésbetét gondoskodik a kényelemről a rugalmas anyag mellett!

A testszínű alakformáló alsó magasan szabott derékrésszel készült, megerősített has- és csípőrésze karcsúbb sziluettet formál, így teszi komfortosabbá a szűkebb, testhez simulóbb darabok viselését. Oldalvarrás nélküli kialakítása révén láthatatlan marad a ruhák alatt, és, hogy ne csak a megjelenés miatt érezzük komfortosan magunkat, pamut lépésbetétet is tartalmaz, hogy így gondoskodjon a mindennapos kényelemről is. Még több női alsónemű itt!

A testszínű alakformáló trikó a keskeny mell alatti gumírozásnak köszönhetően akár melltartó nélkül is viselhető, és akkor tehet jó szolgálatot, ha inkább a felsőtest esetén szorulunk rá a Creora® szálak jótékony hatására – amelyekkel karcsúbb sziluettet biztosíthatunk, akár fehér ruhák alatt is! A formatartó darab tökéletesen illeszkedik a testhez, így biztosítja a komfortérzetet bármikor, amikor szükségünk van egy kis extra segítségre!

Cikkünk folytatása itt olvasható!

Kapcsolódó cikkek

Sneaker, cipő, kényelmes utcai cipő, adidas cipő - ez az őszi divat

Sneaker - utcai cipők között válogattunk

A sneaker egy kényelmes viselet. A cikkben ezt a cipő típust mutatjuk be részletesebben.

5 ok, amiért szeretjük a farmert

5 ok, amiért szeretjük a farmert

Ruhadarabok közül a farmert szeretik a legtöbben.