Etno stílusú ruhák között válogattunk

Igazi színkavalkáddal jelentkezik a Tchibo webáruház eheti kínálata: Az etno stílusú ruhák hangsúlyos piros és kék színekben érkeznek, természetes színvilágú kiegészítőkkel!
Női ruhák a Tchibo webáruházból

A látványos mintákat könnyű anyagokkal párosították a tervezők, így a karakteres megjelenés mellett a kényelem is garantált a heti kínálat darabjaiból válogatva! A nagyobb ruhaméretű hölgyek is bátran válogathatnak a kínálatból, hiszen minden darab elérhető S-től XXL méretig!

A kényelem jegyében rögtön itt is van egy lágy esésű, viszkóz anyagból készült, nyomott mintás nadrág, amit két színben is hazavihetünk, hiszen a tervezők kékes, és színesebb, de még mindig a kék szín által dominált verziót is készítettek belőle! A hétköznapi, laza viseletet biztosító nadrágon két bevágott zseb is található, rugalmas derékrésze pedig garantálja, hogy mindig kellemesen simul a testünkhöz!

Ha mintás nadrág helyett valami egyszerűbbre vágyunk, akkor is találunk kedvünkre való darabokat a heti ajánlatban: ilyen lehet például a piros és bézs színben kapható chino női nadrág, amely különösen puha, sztreccs anyagból készült, amely formatartó, mégis kényelmes viselet a mindennapokban! A normál szabásvonalú nadrág ötzsebes fazonú, elöl pedig díszvarrással látták el a stílusos megjelenés érdekében.

A stílusos ruhákhoz egyedi kiegészítők dukálnak: éppen olyanok, mint amilyen ez a kétféleképpen is hordható, barna táska! Az állítható hosszúságú pántoknak köszönhetően válltáskaként is többféleképpen hordható, de egy egyszerű mozdulatra van szükség csupán ahhoz, hogy hátizsákkal folytathassuk a napunkat! A belső rekeszek és zseb biztosítják, hogy könnyen megtaláljunk minden apróságot, amit a táskára bízunk. A kiváló minőségű, bőrhatású anyag domború, fonott mintája még egy csipetnyi fűszert ad az eleve ötletes és egyedi darabhoz, a díszbojtok pedig tovább erősítik az egyediséget!

Érdemes átnézni a női ruha kínálat egészét, ahol további kiegészítők – táskák, ékszerek, sálak – és az etno stílussal harmonizáló ruhadarabok sora várja, hogy felfedezzük őket!

Kapcsolódó cikkek

Pöttyös női ruhák és női nadrágok a Tchibo webáruháztól

Ott a pont! - Pöttyös női ruhák

Miért olyan divatosak a pöttyös női ruhák?

Sneaker, cipő, kényelmes utcai cipő, adidas cipő - ez az őszi divat

Sneaker - utcai cipők között válogattunk

A sneaker egy kényelmes viselet. A cikkben ezt a cipő típust mutatjuk be részletesebben.