Pólóblúz, tunika, farmerblúz, leggings, női kabát - a Tchibo webáruház heti női ruha kínálatából válogattunk

A Tchibo webáruházban hetente változó kínálat található. Ezen a héten őszi divat, női ruhák érkeztek a webshopba, ezen ruhadarabok között böngésztünk most.
Pólóblúz, tunika, farmerblúz, leggings, női kabát - a Tchibo webáruház heti női ruha kínálatából válogattunk

Fekete párja a női pólóblúz lehetne, amely azonos, nyomott virágmintával készült, de ezúttal sötét alapon. A viszkóz-sztreccs anyagból készült felső esetén nincs a vállrészen található hímzés, de a kerek nyakkivágást ennél a darabnál is V-alakú hasíték dobja fel. A nyakkivágás díszszegélyén megkötőt találunk, amelynek végén ezen a felsőn a bojt helyett sima fém záróelem található. A derékrész és az ujjvégek rugalmas szegélye ebben az esetben is lezser megjelenést biztosít.

A női tunika szintén nyomott virágmintás, szintén fekete alapon. Az enyhén A-vonalú szabásával lezser, üde megjelenésű darab a nőies sziluettet sem rejtegeti, alsó szegélyénél és nyakkivágásánál pedig elegáns fekete betétek díszítik. A kerek nyakkivágáson a pólóblúzhoz hasonlóan V-alakú hasíték található, amelyet mutatós szegecsek díszítenek.

Kék színben kapható a női farmerblúz, amely farmernadrágokhoz, de más alsókhoz is igazán mutatósan passzol! A puha, pamut-sztreccs anyagú felső kellemesen simul a bőrre, részletgazdag kidolgozása pedig különlegessé teszi: a váll- és a hátpasszé western stílusú, elöl, a gallérjánál pedig mutatós megkötő díszíti. A lekerekített alsó szegélyű blúzon két patentgombos mellzseb, ujjain pedig mandzsetta és gombok találhatók – ezek pedig kellemes gyöngyházfényűek, amitől a blúz még különlegesebbé válik!

Szoknya és felső párosítgatása helyett egyszerű, mégis csinos egyberuhát is választhatunk. A sötétszürke színben kapható, lezser jacquard ruha kényelmes, egyszerű és elegáns – vagyis mindig bátran felvehetjük, hiszen mindenhol megjelenhetünk benne! A melírozott hatású ruhán a nyakkivágásnál és a két bevágott zsebnél is látható a visszafogott, mégis mutatós szegecses rátét, amelytől az amúgy egyszerűbb darab igazán karakteressé válik.

A bordó, bojtos megkötős pólóblúzra emlékeztet a fekete alapon fehér virágmintás, megkötős női ruha, melynek vállrészein mutatós hímzés látható. A kellemesen puha, viszkóz-sztreccs anyagú ruhán az alakot előnyösen kiemelő, bojtos megkötő található a derékrészen, így az enyhén A-vonalú darab nem rejti majd el a nőies formákat! A ruhán két bevágott zsebet is találunk, hogy a legfontosabb apróságok mindig kéznél legyenek, az ujjak végén pedig rugalmas szegély van.

A ruhákhoz harisnyák mellett más alsók közül is választhatunk: a kínálatban szereplő leggings például kétféle díszítéssel is megtalálható! A különösen puha és kényelmes biopamuttal készült pamut-sztreccs anyag nem átlátszó, derékrésze rugalmas és kényelmes, maga a leggings mégis különleges, hiszen alul csipkeszegélyes, valamint oldalt szegecses rátéttel rendelhető.

A hűvösebb időben melegebb kabátokra is szükség lehet, és mi lehet jobb egy csinos kabátnál, ha nem két csinos kabát? A kifordítható, steppelt kabát egyik oldala fekete, másik pedig szürke, a kettő között pedig könnyű, meleg köztes réteg gondoskodik a hideg elleni védelemről. A mindkét oldalán enyhén csillogó felületű anyagból készült kabát bécsi varrása biztosítja a nőies sziluettet, miközben az apróságoknak két-két bevágott zsebben találunk helyet az elöl végigfutó cipzárral és kapucnival is ellátott darabon.

Kapcsolódó cikkek

Öltözködési és ruhavásárlási tanácsok nőknek

Öltözködési és ruhavásárlási tanácsok nőknek

Nőknek szóló öltözködési és ruhavásárlási tippek következnek.

5 ok, amiért szeretjük a farmert

5 ok, amiért szeretjük a farmert

Ruhadarabok közül a farmert szeretik a legtöbben.

Női ruhák, V-nyakú felső, sztreccsnadrág, női pizsama a Tchibo webáruház kínálatában

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

A nők legnagyobb örömére a Tchibo webáruház ajánlatából válogattunk.