Connect – közösségi háló a virtuális valóságban, startup nagy reményekkel

A connecttel az e.com startup vállalkozás egy olyan közösségiháló-alkalmazást mutat be, amelyet nemcsak hogy 2D-ben és 3D-ben is átélhetünk, de amely a biztonság és az adatvédelem legmagasabb szintjét is biztosítja a felhasználók számára.
connect - VR Social Network & Multi-Messenger

A connecttel az e.com startup vállalkozás egy olyan közösségiháló-alkalmazást mutat be, amelyet nemcsak hogy 2D-ben és 3D-ben is átélhetünk, de amely a biztonság és az adatvédelem legmagasabb szintjét is biztosítja a felhasználók számára. Ebben a gyönyörűen berendezett virtuális loftlakásban a felhasználók chatelhetnek, telefonálhatnak, játszhatnak, gondozhatják a virtuális háziállatukat, fényképeket és videókat küldhetnek, továbbá médiatartalmakat fogyaszthatnak a világ minden részéről.

A connect az Ön virtuális otthona. Ez egy független közösségi háló, amelyen keresztül az üzenetküldés mindenfajta módja lehetséges (SMS, e-mail, Facebook-üzenet). A loftban, amelyet VR-headset használatával virtuális valóságként is érzékelhetünk, egy kanapé jeleníti meg a multimédiás interfészt. A nyomtatott média számára nyitva áll a lehetőség, hogy PDF-fájlokként töltsön fel oldalakat, amelyek aztán 3D-s modellekként jelennek meg. A felhasználók rákereshetnek az egyes cikkekre, szűrhetik az eredményeket, és áttekinthetik a szerte a világról származó összes médiatartalmat. A médiaszolgáltatók gyorsan és mindenfajta nehézség nélkül globálisan kibővíthetik célközönségüket, és ezen túl egy innovatív projekt részeivé is válnak. Az újabb közösségi hálók mind ugyanazzal a hatalmas problémával szembesülnek: a kezdeti ürességgel. Egy közösségi kapcsolatok nélküli közösségi háló pedig csak csekély sikerekre számíthat. A platform kezdeti ürességét a multi-messenger szolgáltatással küszöbölték ki, amely számos különböző üzenetküldő szolgáltatás kommunikációs csatornáit fogja össze.

„A kezdetektől biztosítani fogjuk, hogy mindenki az összes kapcsolatát elérhesse a connecten keresztül”, foglalja össze Michael Schöggl, az e.com alapító-ügyvezető igazgatója. Az olyan szolgáltatások, mint a Facebook Messenger, az SMS-ek vagy az e-mailek mind beépülnek a connectbe, és ezzel időt takarítanak meg a felhasználóknak, akiknek így nem kell különböző applikációkat megnyitniuk ahhoz, hogy az összes üzenetüket meg tudják válaszolni. Ráadásul a connecten keresztül több embert tudnak majd elérni, mint bármely másik közösségi hálón keresztül, tekintet nélkül arra, hogy milyen eszközt használnak (Play Stationről SMS-ezne? Semmi probléma!). És mindenekelőtt: a connect intuitív.

Az innovatív közösségi hálót már tesztelhetjük: ekkor kezdődik meg a Kickstarter (közösségi finanszírozás) kampány. Egy 5 dolláros adomány lehetővé teszi a támogatóknak, hogy kipróbálják az első tesztverziót androidos okostelefonon vagy tableten, PC-n vagy Macen, vagy VR-szemüvegen (HTC Vive és Android okostelefon) keresztül, még a termék megjelenése előtt. A különösen bőkezű adományozók különleges, limitáltan elérhető jutalmakban is részesülnek: például az első alternatív 3D-s helyszín, az ovális iroda használata is elérhető lesz számukra.

https://4connect-e.com/en/

https://www.facebook.com/4connect

Kapcsolódó cikkek

A Netflix-függőség következményei

Így néz majd ki egy igazi „Netflixer”!

A koronavírus-járvány kitörése óta sokat Netflixezel? Akkor ezt feltétlen olvasd el!

5 ok, hogy kihasználd a Black Friday adta lehetőségeket

Black Friday 2021 - 5 ok, hogy kihasználd a Black Friday adta lehetőségeket

Nem az akciókat, a kuponokat is érdemes vadászni ilyenkor.