Wellness hétvége Egerszalókon

Ahhoz, hogy igényes, szép és exkluzív környezetben pihenjük ki a munka fáradalmait, nem feltétlenül kell külföldre utaznunk. Itthoni városok wellness-szállodái közül is válogathatunk.
Saliris Resort Spa Hotel - egerszalóki wellness hétvége

Az egerszalóki Saliris Resort Spa Hotel biztos kikapcsolódást és páratlan élményeket nyújthat a kikapcsolódni vágyók számára.

Néhány helyen a Földön az átlagosnál magasabb rezgésszámú energia figyelhető meg. Magyarországon is több ilyen gyógyító energiájú terület található, ahol csökken a testi panaszaink erőssége, jobban érezzük magunkat. A legismertebb ilyen hely az országban Egerszalók.

A Saliris Resort Spa Hotel szálloda a Mátra és a Bükk hegységek között, Egerszalók egyik nagy parkjában fekszik, Egertől csupán 6 km-re.

A hotel éttermében kiváló hazai és nemzetközi fogásokat kóstolhatnak a vendégek.

A szálloda wellness központjában fedett és kültéri medencék találhatók, amik között természetesen megtalálható gyógyvizes medence, pezsgőfürdő és gyermekmedence is, csúszdákkal együtt.

Mivel a szálloda egy konferenciahotel is, így természetesen rendezvények szervezésére, csapatépítésre, borkóstolókra illetve esküvők megtartására is van lehetőségünk.

A kikapcsolódásra, feltöltődésre tehát ez a wellness hotel kiválóan alkalmas.

Foglalás itt!

További magyar hotelek itt!

Kapcsolódó cikkek

Magyar kastélyok

Magyar kastélyok, melyeket érdemes megcsodálni

Hazánkban rengeteg szépséges kastély található, amelyeket érdemes megnézni.

Heves megye csodái - Heves megye és Eger látnivalói

Heves megye féltve őrzött kincsei

Egerben és Heves-megyében nagyon sok szép látnivaló akad.