Wellness hétvége Egerszalókon

Ahhoz, hogy igényes, szép és exkluzív környezetben pihenjük ki a munka fáradalmait, nem feltétlenül kell külföldre utaznunk. Itthoni városok wellness-szállodái közül is válogathatunk.
Saliris Resort Spa Hotel - egerszalóki wellness hétvége

Az egerszalóki Saliris Resort Spa Hotel biztos kikapcsolódást és páratlan élményeket nyújthat a kikapcsolódni vágyók számára.

Néhány helyen a Földön az átlagosnál magasabb rezgésszámú energia figyelhető meg. Magyarországon is több ilyen gyógyító energiájú terület található, ahol csökken a testi panaszaink erőssége, jobban érezzük magunkat. A legismertebb ilyen hely az országban Egerszalók.

A Saliris Resort Spa Hotel szálloda a Mátra és a Bükk hegységek között, Egerszalók egyik nagy parkjában fekszik, Egertől csupán 6 km-re.

A hotel éttermében kiváló hazai és nemzetközi fogásokat kóstolhatnak a vendégek.

A szálloda wellness központjában fedett és kültéri medencék találhatók, amik között természetesen megtalálható gyógyvizes medence, pezsgőfürdő és gyermekmedence is, csúszdákkal együtt.

Mivel a szálloda egy konferenciahotel is, így természetesen rendezvények szervezésére, csapatépítésre, borkóstolókra illetve esküvők megtartására is van lehetőségünk.

A kikapcsolódásra, feltöltődésre tehát ez a wellness hotel kiválóan alkalmas.

Foglalás itt!

További magyar hotelek itt!

Kapcsolódó cikkek

Magyarország legszebb települései

Magyarország különleges települései

Hazánkban is léteznek nagyon különleges települések.

Irány Madrid!

Madrid

Amennyiben spanyol kalandokra vágysz, akkor irány, Madrid!