5 ok, amiért szeretjük a farmert

Az emberek, nemre és életkorra való tekintet nélkül, szeretik a farmert.
5 ok, amiért szeretjük a farmert

Az emberek, nemre és életkorra való tekintet nélkül, szeretik a farmert. Nem csak azért, mert nagyon kényelmes, hanem mert nagyon változatos öltözködést tesz lehetővé, akár férfiakról, akár nőkről, akár gyerekekről beszélünk.

Bármivel passzol

A farmer egyik nagy előnye, hogy laza, hétköznapi, szolidabb, vagányabb, de még elegánsabb blúzzal, inggel is viselhetjük. A felsők közül választhatunk csípőig érőt, kicsit hosszabbat, de még egy tunika is jól áll egy megfelelően választott farmerhez. Nagyon sokféle női felső és póló közül válogathatunk, amelyek remekül passzolnak ehhez a klasszikus nadrághoz.

Fiatal és öreg is viselheti

Ma már egészen pici babákon is láthatunk farmert, de még idősebb személyek is előszeretettel viselik, hiszen nem csak nagyon kényelmes, hanem nagyon strapabíró is. Nem beszélve arról, hogy bárki megtalálhatja a maga stílusának megfelelőt, hiszen a skinny változaton, a trapézszárún át bárki talál magának kedvére valót és a színek sokfélesége pedig lehetővé teszi, hogy különféle stílusú, anyagú és színű felsőkkel párosítsuk ezeket a nadrágokat, amelyek talán soha sem mennek ki a divatból.

Sportos, elegáns megjelenés

Vannak olyan emberek, akik szinte csak farmert viselnek, hiszen a farmerek annyiféle változatban kaphatók, hogy nyugodtan hordhatjuk azokat sportoláshoz, de még egy elegánsabb öltözetet is biztosít, amennyiben a megfelelő színt és fazont választjuk, illetve tisztában vagyunk azzal, hogy éppen milyen szabású és stílusú felső, ing, blúz illik az adott nadrághoz.

Mindig követi az aktuális trendet

A farmer egy megunhatatlan darab, hiszen minden korban, évben, évtizedben képes a megújulásra. Ezek az aktuális trendek aztán időről-időre visszaköszönnek és ilyenkor nagyon hálásak lehetünk saját magunknak, hogy nem szabadultunk meg a húsz évvel korábban vásárolt farmertől, mert hiszen újra divatba jött. Gondoljunk csak a trapézszárú farmerre, amely napjainkban ismét reneszánszát éli.

Az alakot, testalkatot is figyelembe veszi

Amennyiben webáruházban szeretünk vásárolgatni, biztos, hogy akkor sem csalódunk, ha farmert keresünk. Az üzletekben általában mindig az aktuális trend szerinti farmereket lehet megvenni, viszont a webshopokban mindenki talál olyan darabot, amely az ízlésének megfelelő. Legyen akármilyen is a testalkatunk, egy webshopban bizonyára találunk az ízlésünknek megfelelő farmert és egyéb ruházatot.

Kapcsolódó cikkek

Kate Middleton

Kate Middleton legszebb fehérruhás szettjei

Hollywoodban is tudnak öltözködni. Most Kate Middleton szettjeit mutatjuk be.

Sneaker, cipő, kényelmes utcai cipő, adidas cipő - ez az őszi divat

Sneaker - utcai cipők között válogattunk

A sneaker egy kényelmes viselet. A cikkben ezt a cipő típust mutatjuk be részletesebben.

Kiegészítők férfiaknak

Férfias kiegészítők

A férfiak többsége is kedveli a divatot és a kiegészítőket. Mutatójuk, hogy milyen kiegészítők léteznek.