Kate Middleton legszebb fehérruhás szettjei

Katalin hercegnéről mindenki tudja, hogy mennyire jó érzéke van a divathoz. Ezt napról napra be is bizonyítja a fotósok és divattal foglalkozók legnagyobb örömére. Most a legszebb fehér ruhás szettjeit gyűjtöttük össze!
Kate Middleton

Katalin hercegné akárhol jelenik meg, biztos, hogy mindig magára vonja a figyelmet csinos ruháival. A szivárvány minden színében láttuk már, most viszont csak azokat a szetteket gyűjtöttük össze, amikor valamelyik ruhadarabja fehér színű.

Természetesen az esküvői ruhája az első, ami elmaradhatatlan! Tökéletes választás volt számára a visszafogott, de mégis csinos és gyönyörű menyasszonyi ruha.

Ha kis feketékről van szó, minden nő tudja miről beszélünk! Kate viszont a fehéret is ugyanígy képes visleni, viszont néhány fekete kiegészítővel mégis megbolondítja.

Úgy látszik a hercegné szívesen hordja ezt a színt, és ez érthető is. Ha elegánsan akar kinézni, felvesz egy fehér inget és máris extra csinos!

Katalin a nadrágoknak sem mond nemet, ráadásul egy mintásat választott és még így is nőies és csinos maradt. A fehér felső pedig tökéletes választás hozzá.

Persze ha egy nagyobb szabású eseményen kell részt vennie, akkor is szívesen választja a fehéret és úgy tűnik a csipkét is nagyon szereti. Tökéletesen áll neki!

Kapcsolódó cikkek