Merevedési zavar

Amikor a férfi szeretne, de nem tud.
Merevedési zavar ellen

Talán már Önnel is megtörtént, hogy hiába volt kedve a szexhez, a pénisz nem akart engedelmeskedni, és megbukott az ágyban. Egy gyönyörű pillanatból hirtelen óriási csalódás keletkezett, és az izgalmat felváltotta a szégyen. Alkalmi merevedési zavar majdnem minden férfivel előfordul, bármely életkorban. Nagyon sok ok állhat a háttérben, melyekből a leggyakoribb a betegség, stressz, túl nagy fizikai megterhelés vagy túlzott alkoholfogyasztás. Ha valóban csak ritkán fordul elő vagy ha egész életében csak párszor tapasztalta, nincs miért aggódnia. Ön nem beteg vagy „más“. Egyszerűen csak rossz napja volt.

Megértjük, hogy a negatív meglepetések potenciazavarok formájában egyáltalán nem kellemesek. Abban az esetben, ha egy alkalmi szexpartnerrel történnek, könnyen elfelejti az esetet, nem fél, hogy megtörténik következő alkalommal is. Egyszerűen nem volt megfelelő az idő, a hely vagy a partner. Éppen ellenkezőleg, ha egy állandó partnerrel lépnek fel ezek a gondok, a pároknak mindenképp megértőnek kell lenniük és egyiküknek sem szabad nagy drámát csinálni az esetből. Pár óra múlva mindennek helyre kellene állnia.

Ha azonban rendszeres potenciaproblémával küszködik, akkor akár meredevési zavar, azaz erektilis diszfunkció is állhat a háttérben. Ez egy olyan állapot, ahol nem következik be olyan erekció, ami lehetővé teszi a teljes szexuális együttlétet. Tény, hogy a tartós erekciós rendellenességet főleg az idősebb férfiak tapasztalják. A merevedési zavar leggyakoribb okai a szív-és érrendszeri betegségek, az elhízás, a cukorbetegség, a magas vérnyomás, az idegrendszer betegségei, bizonyos gyógyszerek, kábítószerek használata, a túlzott alkoholfogyasztás és hasonlók.

Merevedési zavar fiatalon

A merevedési zavar egy olyan állapot, amikor az erekció nem eléggé erős, rövid ideig tart vagy későn jelentkezik. Köztudott, hogy a fiatalokat, körülbelül 20. életkoruk körül inkább a korai magömlés kísérti. Azonban ha azt hiszik, hogy a merevedési zavarok csak az idősebbeknél fordulhatnak elő, tévednek.

A 20-30 éves férfiaknál egyre gyakrabban fordul elő merevedési zavar és szinte minden fiú és férfi tapasztalja élete során. A svájci urológusok 18 és 25 évesek körében végzett vizsgálata azt mutatja, hogy a merevedési zavarban szenvedő fiatal férfiak aránya 5%-ról több mint 30%-ra emelkedett az elmúlt 20 évben. E tanulmány szerint a potenciazavarok leggyakoribb okai a fiatalok körében a pszichológiai problémák.

Gary Wilson, egy Új-Zélandi professzor szerint a fiatal és tapasztalatlan férfiaknak például a túlzott pornó nézése is káros lehet. Ilyenkor a partnereiktől nem reális dolgokat várnak el, amiket az ilyen jellegű videókban láttak és ha nem teljesítik az elvárásaikat, nem képesek izgatottá válni vagy kielégülni. Fontos azonban hozzátenni, hogy az alkalmi közös felnőttfilm nézés valóban gazdagítja és „megborsozza“ a partnerek szexuális életét.

A tabletták segítenek, azonban ne feledkezzen meg az izgalomról és izgatásról

A gyógyszerek használata a legnépszerűbb módja annak, hogy minőségi erekciót érjen el és teljeskörű szexuális kapcsolatot biztosítson. Hatékonyságuk akár 90 % is lehet, ami csak akkor érhető el, ha a partnert megfelelően stimulálják a nemi ingerek. A tabletták gyors hatásuk miatt kedveltek, de fontos, hogy hiteles gyártótól legyenek választva. A merevedési zavar másképp is kezelhető. A kezelés vagy injekció formájában történik, amelyet közvetlenül a péniszen alkalmaznak, vagy sebészeti beavatkozásra kerül sor, ami a merevedési problémák kezelésének kevésbé használt módszere.

A táplálékkiegészítők is pozitív hatással lehetnek merevedési problémákra, azonban sok táplálékkiegészítőnek erekció növelésre placebo hatása van és a pénzt szó szerint csak kidobják az ablakon. Abban a kérdésben, hogy megvegyen-e egy adott terméket, nagy segítség a felhasználói értékelés. Pont ezek az értékelések vezethetik Önt a Zerex-hez, amely a világ egyik legismertebb márkája és elérhető a piacon.

A Zerex tabletták természetes termékek, számos gyögynövénykivonatot tartalmaznak, mint például a perui Maca gyökér, Királydinnye (Tribulus terrestris), Ginseng, Máriatövis (Silybum marianum), aminosavak és vitaminok, amelyek többek között pozitív hatással vannak a férfiak nemi életének minőségére, az erekció fenntartására és az optimális tesztoszteron szintre.

Kapcsolódó cikkek

Horváth Norbert - a boldogság íze!

Milyen íze van a boldogságnak?

A boldogságnak ugyan nincs íze, de mégis van. A cikkből kiderül, hogy mire is gondolunk pontosan.

menstruáció

Természetes módszerek, amik befolyásolják a menstruáció kezdetét

Még a menstruációt is befolyásolhatjuk. Mutatjuk hogyan.