Ismerd meg a különleges whiskyt, amiben ott van egész Japán

A Legent egy új, Kentuckyban született bourbon whisky, amelyet egy igazi japán mester kevert.
Ismerd meg a japán-amerikai különleges whiskyt

Kizárólag 18 éven felüliek figyelmébe!

Jim Beam, a tiszteletreméltó bourbon whisky készítő, és Suntory, a whisky japán vezetője, és a Beam Suntory egy része bevezette az első közösen készített bourbonjukat . A híres Kentucky bourbon a híres a hetedik generációs Jim Bean lepárlóban készül, és de Shinji Fukuyo, a Suntory legfőbb keverője adja meg neki a végső lökést.

Shinji Fukoyo a nemzetközileg elismert keverőmester 2009 óta birtokolja a megtisztelő Blender keverő titulust, amit a Suntory lepárló adott oda a szakembernek. Ő a negyedik személy, aki valaha is megszerezte ezt a pozíciót a cégen belül. A Suntoryt 1899-ben alapították, és szépen lassan vált Japán leghíresebb whisky lepárlójává és ezzel a külföldi élvonal fontos résztvevőjéve

A Legent néven piacra kerülő bourbon whisky nemrég debütált egy 200 fős vacsorán, amelyen ott volt Caroline Kennedy, aki régen Japán nagykövet volt. Az amerikai és japán kapcsolat nagyon gyümölcsözőnek bizonyosult, mert ez az elérhető fűszeres és édes whisky minden résztvevőnek elnyerte az ízlését.

A különleges whiskyt egy csodás átlátszó üvegben, fadugóval palackozzák, és egy decens fekete japán minta díszti az üvegét. Ízre fűszeres és gyümölcsös kombinációkban érhető el. Ha lehetőséged van akkor kóstold meg a japán mester által alkotott bourbon whiskyt, mert különleges élményben lesz részed!

Kapcsolódó cikkek

Tokio különleges helye: Maid Cafe, EA Shooting bar, Butlers Cafe

Furcsa japán vendéglátóhelyek

Beszámoló 3 különleges tokiói étteremről.

A sültkrumpli eredete

A sültkrumpli eredete

A belgák sok halat kifogtak a Maas folyóból.

Vegán életmód - kihívás is kapcsolódik hozzá, a Veganuár

Vegán életmód - kihívás is kapcsolódik hozzá

Svájcban az emberek hozzávetőleg 3%-a vegán életmódot követ, azaz csak növényi alapú táplálkozást folytat. Ez a szám az év elején még magasabb, mivel sokan kipróbálnak egy ún. Veganuár-kihívást.