Ilyen akciós újság gyűjtőoldalak vannak

Rengeteg előnye van a hetente, kéthetente megjelenő magazinoknak.
Ilyen akciós újság gyűjtőoldalak vannak - Akciósújság.hu, Akcióleső, Kimbino, Újságomat, Kaufino, Akciós-Újság.hu

Az online is elérhető akciós újságok még még mindig nem jutottak el a nyomtatott társaik népszerűségének szintjére, pedig számos pozitív tulajdonságuk van. Az áruházak, üzletek heti, havi rendszerességgel jelentetnek meg újságokat, amik összegyűjtik az éppen aktuális kedvezményeiket, ha pedig valaki elég szemfüles, hogy ezeket észben tartsa, akkor komoly összegeket spórolhat a segítségükkel.

Ma már léteznek olyan gyűjtőoldalak is, amiknek köszönhetően nem kell egyesével kutatni az újságok után, hiszen a kedvenc üzleteink magazinjai egy helyen elérhetőek ezeken. A legjobb ajánlatoknak köszönhetően pedig előre megtervezett, tudatos vásárlóutakra indulhatunk, ahol nem csak pénzt, hanem időt is spórolunk majd.

Az Újságomat.hu is egy ilyen gyűjtőoldal, ahol olyan áruházak, üzletek akciós és tematikus magazinjait találhatjuk meg, mint: Aldi, ÁRKLUB, Auchan, CBA, CBA Príma, Chef Market,

COOP, EcoFamily, Family Frost, FullDiszkont, G'Roby, Goods Market, Interspar, Lidl, Metro,

Penny Market, PRIVÁT, Reál, Spar, Spar Market, Tesco, Vil-For és VL Euro Cent. De ezek csak a hipermarketek, de ha a drogériákat, kozmetikumokat keressük, akkor az Avon, a BENU, Gyógyszertárak, a Crystal Nails, a DM Drogerie Markt, a Magnetic, a Marionnaud, a Müller, a Notino, az Oriflame, a Perfect Nails, a Rossmann és a Vianni magazinjait is átlapozhatjuk virtuálisan. Az Ujsagomat.hu persze a ruházati márkák magazinjait is felsorakoztatja,így böngészhetőek a Bonprix, C&A, CCC, Decathlon, Deichmann, Dickies, F&F, H&M, Hervis Sports, Intersport, Kik, Orsay, Reserved, SPORTSDIRECT, Takko és az Ulla Popken kedvezményei is, és még hosszan sorolhatnánk a kínálatot.

A kimbino.hu is tematikus oldal, ahol például az Otthon és kert ápolásához szükséges eszközök beszerzési lehetőségei közül a Bauhaus, Black Red White, BodrogiBau, Diego, Dr. Padló, IKEA,

JYSK, Kika, Mentavill, Merkury Market, Möbelix, Mömax, OBI, Praktiker, RS Bútor, TTL és XXXLutz akcióit mutatja be. A kimbino.hu tematikus oldal révén könnyen kereshető, könnyű eligazodást kínál, de ha netán éppen nem találjuk meg, amire szükségünk van, az egyéb oldalakon is – Akciósújság.hu, Akcióleső, Kimbino, Újságomat, Kaufino, Akciós-Újság.hu – érdemes szétnézni.

Kapcsolódó cikkek

Egy profi asztali körfűrész aranyat ér annak, aki fával dolgozik, akár hobbi szinten is!

Egy profi asztali körfűrész aranyat ér annak, aki fával dolgozik, akár hobbi szinten is!

Pontos, egyenes vágások, kényelmes használat és biztonságos munkavégzés. Így hangozna, ha röviden foglalnánk össze, hogy miért ér aranyat egy asztali körfűrész mindenkinek, aki bármilyen szinten fával dolgozik.

Tiszta lakás néhány lépésben

5 dolog, amitől tisztábbnak tűnik majd az otthonotok

Néhány lépés, ami után egy tisztább, rendezettebb lakást látunk majd.

Ilyen akciós újság gyűjtőoldalak vannak - Akciósújság.hu, Akcióleső, Kimbino, Újságomat, Kaufino, Akciós-Újság.hu

Ilyen akciós újság gyűjtőoldalak vannak

A spórolás még sosem volt ennyire egyszerű.