Panasonic légtisztítók: egészséges levegő, egészséges otthon

Egy minőségi légtisztító egyszerre tisztítja, párásítja és felfrissíti az otthon levegőjét.
Panasonic légtisztítók: egészséges levegő, egészséges otthon

Egy minőségi légtisztító egyszerre tisztítja, párásítja és felfrissíti az otthon levegőjét. Minden évszakban hasznosnak bizonyul – tavasszal a pollen elleni védelemmel mérsékeli az allergiás tüneteket, ősszel védelmet nyújt a baktériumok és vírusok ellen, míg télen megtisztítja a levegőt a szmogtól. Már a levegőben, szétterjedésük előtt megtámadja a vírusokat és baktériumokat, és a fűtési szezonban kellemesen párásítja is a lakást. A jelenlegi vírusos helyzetben különösen javasolt beszerezni egy professzionális légtisztítót, a Panasonic kínálatában három csúcsmodell is elérhető.

Attól függően, hogy mekkora helyiség levegőjét szeretnénk tisztítani, az alábbi modellek közül lehet választani: F-VXR90G (66m2); F-VXR70G (52m2) és F-VXR50G(40m2). Mindhárom típus Nanoe™ technológiával rendelkezik, hosszú életű HEPA szűrővel felszereltek, illetve az ECONAVI funkciónak köszönhetően akár 60% energiát is megtakarítanak. Jelentősen csökkentik a szervezetet érő szennyezések és allergének mennyiségét. Kevesen tudják, de már egy rövid, alig pár perces szellőztetéssel is kellemetlen szagok és nemkívánatos szennyezőanyagok, illékony szerves vegyületek (VOC) és vírusok kerülhetnek a beltérbe.

A nanoe™ technológia előnyei

A nanoe™* szemcsék parányi, atomi méretű elektrosztatikus vízrészecskék, amelyek segítenek a levegő tisztításában és a légminőség javításában. A NanoCloud technológia természetes párolgási folyamattal juttat nanoméretű vízmolekulákat a levegőbe. A molekulák olyan parányiak, hogy 99%-kal kevésbé terjednek bennük a baktériumok, mint a legjobb ultrahangos párásítók esetében, mindezt nedvesség- és fehér párafoltok nélkül.

A technológia biztosítja továbbá:

  • A vírus- és baktériumvédelmet: inaktiválja a vírusokat (H1N1) és (H5N1), valamint a baktériumok (E.Coli 0157, MRSA) 99,9% százalékát;

  • Szagtalanítást: 30 perc alatt 90%-kal csökkenti a szagokat (pl: cigarettafüst);

  • Bőrhidratálást: a nanoe™ a faggyúra feltapadva, a bőrön bevonatot képezve, hidratálással segít visszaállítani a bőr nedvességtartalmát. Javítja a szaruanyag textúráját, a bőrt ezzel friss, hidratált állapotban tartja.

3 az 1-ben szűrőtechnológia

A HEPA kompozit szűrőrendszer 3 az 1-ben szűrőtechnológiát jelent: a Super alleru-buster, a zöldtea-katechin és az antibakteriális enzim egyszerre támadja az allergéneket, vírusokat és baktériumokat. Az aktív szenes szagtalanító szűrő pedig eltávolítja például a kisállatok, a cigarettafüst és a szemét szagát.

A beépített HEPA kompozit szűrő Allergy UK seal of approval™ védjeggyel rendelkezik. Az ilyen jelölésű termékeket független tudományos vizsgálatnak vetették alá és bizonyítottan csökkentik/eltávolítják/visszafogják a beltéri allergének számát. Alkalmasak az embereket érő allergének mennyiségének hatékony csökkentésére. A HEPA kompozit szűrő tisztítása egyszerű: egyszerűen fel kell helyezni a kefét vagy vékony szívófejet a porszívó csövére, majd le kell porszívózni a szűrő felszínét.

5 intelligens érzékelő

A Panasonic légtisztítók problémamentes működését öt intelligens érzékelő biztosítja:

1.) A Human Activity Sensor megfigyeli az emberek mozgását, és az üzemi sebességet módosítva gyűjti be a szennyezőanyagokat.
2.) A nedvességérzékelő a beltéri páratartalom mérése alapján szabályozza a párásítást a beállított érték fenntartása érdekében.
3.) A fényérzékelő méri a beltéri fénymennyiséget, és annak megfelelően szabályozza a világítás és a visszajelzők fényerejét.
4.) A szagérzékelő a szagok erősségének megfelelően szabályozza az üzemmódot és a sebességet.
5.) A porérzékelő a por mennyiségének megfelelően szabályozza az üzemmódot és a sebességet.

3D légáramlás

A Panasonic F-VXR90G légtisztító megtisztítja a szoba levegőjét, mielőtt még a szennyeződés szétterjedne. A 3D légáramlás elfogja a vírusokat és allergéneket, a Super alleru-buster inaktiválja, a nanoe™ technológia pedig már a levegőben megtámadja őket. Emellett szükség esetén párásítva a szoba levegőjét, egész évben kellemes és egészséges páratartalmat biztosít.

Econavi – intelligens energiamegtakarítás

A Panasonic Econavi intelligens technológiájával felügyeletet biztosít, és visszaemlékszik az otthon szennyezettségi szintjére. Ezek alapján épp az előtt lép működésbe, hogy a szennyezőanyagok elterjednének – akár 40% energiamegtakarítással tartja a levegőt mindig frissen.

Részletes termék-információ:
https://www.panasonic.com/hu/consumer/haztartasi-keszulekek/levegotisztito.html

Kapcsolódó cikkek

Ilyen akciós újság gyűjtőoldalak vannak - Akciósújság.hu, Akcióleső, Kimbino, Újságomat, Kaufino, Akciós-Újság.hu

Ilyen akciós újság gyűjtőoldalak vannak

A spórolás még sosem volt ennyire egyszerű.

Egy profi asztali körfűrész aranyat ér annak, aki fával dolgozik, akár hobbi szinten is!

Egy profi asztali körfűrész aranyat ér annak, aki fával dolgozik, akár hobbi szinten is!

Pontos, egyenes vágások, kényelmes használat és biztonságos munkavégzés. Így hangozna, ha röviden foglalnánk össze, hogy miért ér aranyat egy asztali körfűrész mindenkinek, aki bármilyen szinten fával dolgozik.

Hasznos főzőeszközök születésnapi partikra

Hasznos főzőeszközök születésnapi partikra

A főzőeszközök kiváló ajándék születésnapi partikra, különösen akkor, ha a gyerekek is részt vesznek az ételkészítésben.