Különleges, fagyasztott gyümölcsök a Rawolution webshopban - az acai bogyó, acerola, kakaó, kókusz, mangó, papaya, maracuja, fagyasztott sárkánygyümölcs

Kapható fagyasztott sárkánygyümölcs is.
Különleges, fagyasztott gyümölcsök a Rawolution webshopban - acai bogyó, acerola, kakaó, kókusz, mangó, papaya, maracuja, fagyasztott sárkánygyümölcs

Egzotikus fagyasztott gyümölcsök forgalmazásával foglalkozik a Rawolution webshop.

Portfóliójukban megtalálható a mangó, a pink pitaya, az acai gyömölcs, a kakaó, a kókusz, az acerola, az acai&gurana, illetve a papaja is.

A fagyasztott pitayával, azaz sárkánygyümölccsel egyelőre senki más nem rendelkezik Magyarországon, így az üzletek smoothie, vagy akár a fagyasztott részleg kínálatában sem találkozhatunk ezzel a csodás és látványos gyümölccsel.

Emellett pedig az acai gyümölcs egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és szintén még csak nagyon kevés helyen érhető el ez a superfood.

Minden termékük hozzáadott tartósítószer, cukor és színezékmentes, amelyeket kiválóan fel lehet használni smoothiekhoz, bowl-okhoz vagy akár süteményekhez, desszertekhez is.

Bővebben a termékekről:

www.rawolution.hu

www.facebook.com/rawolution.hu

www.instagram.com/rawolution.hungary/

A termékek kiszerelése 400 g-os, egy zacskóban 4 darab 100 g-os tasak található a fagyasztott gyümölcsökkel.

A webshop ötlete onnan jött, hogy a tulajdonosok sokáig Dél-Amerikában éltek, ahol mindennap elérhető és természetes volt a friss és egzotikus gyümölcs. Miután hazaköltöztek, úgy gondolták, hogy csodás lenne, ha itthon, Magyarországon is elérhetővé, sőt természetessé válna az emberek számára a napi változatos gyümölcsfogyasztás.

Kizárólag Budapestre szállítanak ki.

Kapcsolódó cikkek

Miben tévedett a nagyi? Ne dőlj be ezeknek a régi hidelmeknek!

Miben tévedett a nagyi? Ne dőlj be ezeknek a régi hiedelmeknek!

Gyerekkorunk óta hallgatjuk őket, pedig nincsen sok valóságalapjuk.

Természetes módszerek, amik befolyásolják a menstruáció kezdetét

Természetes módszerek, amik befolyásolják a menstruáció kezdetét

Még a menstruációt is befolyásolhatjuk. Mutatjuk hogyan.