Természetes módszerek, amik befolyásolják a menstruáció kezdetét

A nők körében az élet velejárója a menzesz. Ha vízpartra mennek nyaralni, vagy valamilyen fontos dátumra készülnek, mindig figyelik, hogy mikor is vannak piros betűs napok.
Természetes módszerek, amik befolyásolják a menstruáció kezdetét

A nők körében az élet velejárója a menzesz. Ha vízpartra mennek nyaralni, vagy valamilyen fontos dátumra készülnek, mindig figyelik, hogy mikor is vannak piros betűs napok. Most olyan természetes trükköket hoztunk, amikkel befolyásolható a ciklus kezdete.

Ha azonban nőként eleged van abból, hogy mindig csak körülbelül tudsz tervezni, ittvan néhány természetes módszer amikkel változást érhetsz el, előrébb hozhatod vagy késleltetheted a menstruációt.

Természetesen mindenkinél máshogy hatnak egyes módszerek, de azért mindenképp érdemes egy próbát tenni.

1. Menstruáció késleltetése

Ha késleltetni szeretnéd a ciklus kezdetét, akkor próbáld ki a citromot! Ha ugyanis huzamosabb ideig mindennap iszol egy nagy adag citromos vizet, azzal nemcsak a szervezetnek fontos C-vitamin-bevitelt éred el, hanem akár menstruációd is késhet pár napot!

2. Menstruáció gyors elmulasztása

Ha már megjött, akkor a gyors elmulasztás egyik módszere a sok mozgás. Ilyenkor ugyanis a méh intenzíven „edz”, és így gyorsabban válik le a méhnyálkahártya, ami a vérzésért felel. Illetve egy másik mód a bor! Napi egy deci vörösbor ugyanis felgyorsítja a ciklus menetét.

3. Menstruáció előrehozása

Ha azt szeretnétek, hogy minél hamarabb megjöjjön, akkor üljetek meleg vízbe. Ennek hatására ugyanis könnyebben beindulhat a vérzés. Ha pedig biztosra akarsz menni, igyál mindennap legalább egy bögre cickafarkteát, állítólag ez is csodákra képes!

Kapcsolódó cikkek

Bevásárlás és főzés, vagy egészséges ételrendelés online?

Bevásárlás és főzés, vagy egészséges ételrendelés online?

Eláruljuk, szerintük miért éri meg jobban az utóbbi.

Dr. Ősapay György - mesterséges spermiumok!

Jönnek a mesterséges spermiumok

A cikkben bemutatjuk, hogy mik is azok a mesterséges spermiumok.

Visszér kezelése – így szabadulhatsz meg tőle

Visszér kezelése – így szabadulhatsz meg tőle

A visszérrel sajnos nagyon sokan küzdenek.