Immunerősítés méhpempővel

Immunrendszerünk erősítése a jelenlegi időszakban fontosabb, mint valaha. A természetes méhpempő több mint 150 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz, ezzel biztosítva a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokat.
Immunerősítés méhpempővel

A tiszta méhpempőnek igen erős immunerősítő, antibakteriális és antivirális hatásai vannak. B-vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, kalciumban, vasban és foszforban egyaránt rendkívül gazdag. A méhpempőben található értékes anyagoknak köszönhetően természetes módon erősíthetjük immunrendszerünket, fokozhatjuk figyelem- és koncentrációs képességeinket, fogyasztásával még szellemi és fizikai állóképességünket is növelhetjük. A méhpempő természetes sejtmegújító tulajdonságokkal rendelkezik, ezáltal ott segít a szervezetben, ahol csak szükségét érzi.

Mindamellett, hogy a méhpempő szuper immunrendszer-erősítő, számos pozitív tulajdonsággal bír, többek között jótékony hatást gyakorol az izom- és izületi megbetegedésekre, pozitívan hat az idegrendszerre és a női szervekre egyaránt. A 100% tisztaságú, friss méhpempőt a természet antibiotikumának is nevezhetnénk, ugyanis rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is bír.

Vásárlóink tollából:

„Maximálisan elégedett vagyok a termékkel, szuper immunerősítő ebben a téli időszakban. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

„Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. Másoknak is ajánlottam már. Kb. 6. hónap alatt teljesen elmúlt a térd fájásom, a szemem alatt volt táskásodás, az is elmúlt. Nem vagyok megfázva sem. Nagyon jó termék.”

„A legjobb immunerősítő! Korrekt árak, kiváló minőség, gyors szállítás.”

A 100% tisztaságú, friss méhpempő íze nem kellemes, leginkább fanyar, savas, enyhén csípős. Ezért azok számára, akik kellemetlen íze miatt nem szívesen fogyasztják, megalkottuk a méhpempő alapú Dydex Apiimmun étrend-kiegészítőt, mely a hozzáadott természetes pecsétviaszgomba kivonatnak köszönhetően még célzottabban hat immunrendszerünk állapotára. A Dydex Apiimmun kapszulábban 235 mg liofilizált méhpempő, 235 mg pecsétviaszgomba kivonat és 45 mg C-vitamin található. E három értékes összetevő együttes erővel küzd immunrendszerünk egészségéért.

Látogasson el Ön is a www.dydex.hu weboldalra, és erősítse szervezetét a természet ajándékával!

Kapcsolódó cikkek

Dr. Ősapay György - mesterséges spermiumok!

Jönnek a mesterséges spermiumok

A cikkben bemutatjuk, hogy mik is azok a mesterséges spermiumok.

Miben tévedett a nagyi? Ne dőlj be ezeknek a régi hidelmeknek!

Miben tévedett a nagyi? Ne dőlj be ezeknek a régi hiedelmeknek!

Gyerekkorunk óta hallgatjuk őket, pedig nincsen sok valóságalapjuk.