Húsvéti sütés-főzés

A Tchibo webáruház húsvéti kínálatából válogattunk.
Húsvét 2023 - húsvéti tányér, tál, bögre, asztali futó, húsvéti dísz, húsvéti ajándéktasak - Tchibo webáruház

Együtt megvásárolva, de külön-külön is igazi tavaszi hangulatú darabok az akvarelles virágmintával díszített, kiváló minőségű porcelánból készült tányér szett, tál szett és nagy bögre! A tányér és a tálszettben két-két darab található a 14,5 cm átmérőjű müzlistálkából illetve a 21 cm átmérőjű tányérból, míg a nagyjából 500 ml-es nagy bögre egymagában kapható. Minden egyes darab olyan, mintha kézzel festették volna rá a kellemes, színes mintát, így igazán egyedi hatást érhetünk el velük az étkezőasztalnál!

Az egyszerűbb darabok kedvelői is találnak kedvükre való darabokat a kínálatban, hiszen a két bögre szettben kétféle színkombinációban is elérhető, az egyikben egy világoskék és egy menta, a másikban pedig egy rózsaszín és egy sárga, nagyjából 350 ml-es bögre található, felül fehér szegéllyel. A kiváló minőségű kerámiából készült bögrék ideálisak a reggeli kávézáshoz, de a napközbeni frissítőkhöz is, kellemes színükkel pedig mindig csempésznek majd egy kis jókedvet a napba!

Az asztal díszítése sem maradhat el, amihez többféle asztali futót is találunk a kínálatban! A nyuszis és a virágos darabok bármelyike kellemes kiegészítője lesz a tavaszi étkezőnek! Mindkét futó tiszta pamutból készült, nyomott mintával, amelyek akvarellfestés jellegűen látszanak rajtuk, és már ismerősek lehetnek a desszertes tányérokról, és nagy bögréről, és a hozzá passzoló tálakról, tányérokról: barna nyuszik apró virágokkal, illetve színes virágkavalkád eltérő méretű virágokkal! A futók hossza mindkét esetben 180 cm!

A konyhai készülődéshez és tálaláshoz szükséges eszközök mellett olyan dekorációkat is találunk, amelyek a ház más pontjain tudják megidézni a húsvéti hangulatot! A 12 darabos húsvéti tojás szettben szép, pasztell árnyalatú dísztojásokat találunk, amelyek kültéren is használhatók, így akár a teraszt is feldíszíthetjük velük, de levágott ágakon elhelyezve is jól mutatnak majd a nappaliban. Az erős műanyagból készült tojások sárga, menta, rózsaszín és kék színekben pompáznak, és mutatós akasztószalagokkal rögzíthetők a kívánt helyükre!

Ugyanezekből a színekből áll a 10 darab tojással díszített LED-es égősor is, amelyen a melegfehér fényt kibocsátó LED-eken töredezett hatású mintájú tojások találhatók. A benti és kinti használatra is alkalmas égősor akasztófüleinek köszönhetően girlandként és asztali füzérként is használható, emellett időzítőfunkcióval is rendelkezik, vagyis 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol, hogy aztán 18 óra elteltével újra kellemes hangulatról gondoskodjon – egy elemkészlettel összesen mintegy 230 órán keresztül.

A dísznyuszi szintén a vidám húsvéti dekorációk közé tartozik: a beltéri használatra alkalmas, szürke filcből készült figura stabil talpakon áll, egyik oldalát pedig fehér, bolyhos nyuszifarok díszíti. Minimalista darab, amely minden helyiségbe, és minden lakberendezési stílushoz jól illeszkedik majd, így esztétikus kiegészítőként szolgál majd a tavaszi időszakban!

A 61 darabos húsvéti ajándéktasak készletben mindent megtalálunk, ami kisebb ajándékok, vagy házi készítésű sütemények ízléses becsomagolásához kellhet! Összesen 20-20 darab tasak, ajándékkísérő kártya és matrica, valamint egy hosszú, 8 méteres zsinór tartozik a készlethez, amellyel még személyesebbé tehetjük az ajándékozás élményét!

A csomagolások mellett a legkisebbek számára ajándékokat is találunk a heti ajánlatban: a plüsscsibe és a plüssbárány szeretgetni való, puha plüssből készült kis figurák, amelyek a hasukat megnyomva hangot is kiadnak! A figurák a kisebb gyerekek számára is könnyen kézbevehetők és megtarthatók, így az új legjobb barátoknak sosem kell elválniuk egymástól!

A heti mellett van állandó kínálat is a Tchibo-nál: a teljes konyhai eszköz kínálatban elmerülve még egy sor különféle inspirációt találunk, épp ezért érdemes megtennünk ezt, nehogy lemaradjunk a legjobb ajánlatokról és ötletekről!

Húsvéti wellness 2022 ajánlatok itt!

Kapcsolódó cikkek

Nagyböjt 2022 - húsvét

Nagyböjt 2022

A forgatókönyvet írja: az élet.

Hogyan ünneplik a húsvétot Európában és más kontinenseken? Húsvét 2023

Hogyan ünneplik a húsvétot Európában és más kontinenseken?

A húsvéti nyuszi helyett Bilby hozza az ajándékot Ausztráliában, locsolkodó fiúk helyett a kislányok futkároznak az utcákon Finnországban. ... és az örök kérdés: milyen az IGAZI húsvét a Húsvét-szigeteken?

Húsvéti tojást nyáron? - nyári tábor 2024 - tábor 2024 - gyerektábor 2024

Húsvéti tojást nyáron?

Elmúltál 7, de még nem vagy 17, és csak sejted, hogy van élet a húsvétitojás-főzésen túl?