Húsvéti tojást nyáron?

Elmúltál 7, de még nem vagy 17, és csak sejted, hogy van élet a húsvétitojás-főzésen túl?
Húsvéti tojást nyáron? - nyári tábor 2024 - tábor 2024 - gyerektábor 2024

Érkezik a tavasz, jön a nyár, és hamarosan magunk mögött hagyhatjuk végre az idei tanévet. Érdemes a dolgok elébe menni, és – stílszerűen szólva – időben kifőzni valami igazán kedvünkre valót. Mit szólnál valami ínyencséghez?

Tündérek a konyhában

Válj konyhatündérré a PEOPLE TEAM nyári főzőtáboraiban egy hét alatt! A KUKTÁK + CUKRÁSZOK szekcióban akár vegán és kuktatábort is választhatsz.

Tudsz ám főzni, csak hiszed, hogy nem: a tea, a háromperces lágytojás, a főtt tojás és a virsli szakszerű elkészítése is számít, abban pedig biztosan profi vagy. Amennyiben nem akarsz megállni ennél a szintnél, és örülnél, ha összetettebb dolgokkal is elő tudnál rukkolni (legyen az akár rántotta vagy lecsó), nyomás a PEOPLE TEAM KUKTÁK + CUKRÁSZOK szekciójának kukatáborába! Vegetáriánusoknak értelemszerűen a vegán részleget ajánljuk, de ha nem borzadsz el egy rúd kolbász gondolatától, a második a neked való.

Ezt várhatod a főzőtábortól

Na ne készülj Michelin-csillagos falatkák összeállítására. Itt olyan hagyományos étkek elkészítését sajátíthatod el, amelyekkel egy hét táborozás után garantáltan lenyűgözöd szüleidet. Melyek lesznek ezek? A teljesség igénye nélkül: rizs, saláták, húsok, lecsó, tükörtojás, muffin, zabkeksz… szóval főételekre és édességekre, egyszerű, finom és tápláló fogásokra számíthatsz. Meglátod, sec-perc alatt összedobod őket, sőt élvezettel és elégedettséggel tölt majd el a konyhában babrálás. Különféle nemzetek gasztronómiai művészetébe is bepillantást nyersz: a francia, a görög és a japán ételek receptjét a kisujjadból fogod kirázni. A legjobb az egészben az, hogy olyan tudás kerül a birtokodba, amely nemcsak hasznos, de a saját örömödön kívül környezetedére is szolgál. Ezt még a tábori díszebéden megmutatod, ahová meginvitálhatod új barátaidat, a végén pedig díszoklevéllel a zsebedben, dagadó kebellel térsz haza családodhoz. Virginia Woolf szerint „az ember nem gondolkodhat, nem szerethet, nem alhat jól, ha nem evett jól”. Van ebben valami, ráadásul a PT a napi három közös étkezésen felül korlátlan fogyasztást enged a salátabárból, illetve a zöldség- és gyümölcspultról.

A kuktálkodáson túl

A PEOPLE TEAM-nél eltöltött idő alatt piacot és éttermet is látogatsz majd társaiddal – merthogy csoportos foglalkozásokat tartanak napközben, hogy aztán délután és este szabadon pancsoljatok, sportoljatok, kedvetek szerinti workshopokra menjetek, hírességekkel találkozzatok, illetve versenyezzetek.

Nagy múltra tekintenek vissza a PT táborai: 1991 óta várják a 7–17 éves gyerekeket a nyári szünetben, egyhetes turnusokban, s nyáron megint hármat is szerveznek. Gyere el az egyikre – vagy mindegyikre: júliusban, augusztusban.

A döntés rajtad és szüleiden áll, ám nem árt időben dönteni: tavalyelőtt a főzőtábor helyei fogytak el legelőször.

Kapcsolódó cikkek

Húsvét 2023 - húsvéti tányér, tál, bögre, asztali futó, húsvéti dísz, húsvéti ajándéktasak - Tchibo webáruház

Húsvéti sütés-főzés

A Tchibo webáruház húsvéti ajánlata következik.

Nagyböjt 2022 - húsvét

Nagyböjt 2022

A forgatókönyvet írja: az élet.

Húsvét 2022 – szimbólumok és szokások - Húsvét 2023

Húsvét – szimbólumok és szokások

A húsvétnak minden országban van egyfajta hagyománya, de az ünnep szimbólumai többnyire ugyanazok.