Törzsvendég program a hévízi Hotel Palace****-ban

Egy hétvégi kikapcsolódás mindig jól jön az embernek. Ráadásul, ha nem csak otthon tudunk pihenni, de elmegyünk egy wellness-hétvégére, az garantáltan feltölti a testet és a lelket egyaránt. A hévízi Hotel Palace**** törzsvendég programja különleges szolgáltatásokat kínál, érdemes fontolóra venni a programra való regisztrálást.
Hotel Palace**** Hévíz

Megszokott, ismerős környezetben pihenni, kedvelt szobákba, étterembe, wellnessrészlegbe többször visszajárni megnyugtató, biztonságérzetet adó, stresszmentes érzés. Éppen ezért lehet kiváló ötlet csatlakozni a hévízi Hotel Palace**** törzsvendég programjába.

Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a szálloda honlapján, kitölteni a kártyaigénylő lapot és ezt beküldeni a recepciónak. A Törzsvendég programba való regisztráció itt már meg is történt.

De mégis miért jó törzsvendégnek lenni a Hotel Palace****-ban?

A Törzsvendég kártya megigénylésével számos kedvezmény igénybe vehető a visszajáró vendégeknek. Meghatározott alkalmak után ugyanis %-os kedvezményekre lesz jogosultsága a kártyatulajdonosnak, ráadásul elsőként lehet értesülni a különböző egyedi akciókról hírlevelek formájában.

A Törzsvendég kártya tulajdonosa foglalásnál is elsőbbséget élvez, szobaigény kérésér elsőként veszik figyelembe, ezen felül pedig díjmentesen extra szolgáltatásokban is részesül.

A különböző kedvezményeket az ásványnevek jelölik, amelyek jól mutatják a szinteket, amin a vendégek állnak.

Zafír: Regisztráció a weboldalon, miután a program tagjává lehet válni.

Smaragd: Amennyiben 3. alkalommal szállunk meg a hotelben, 5% kedvezményt biztosítanak a szoba- és csomagajánlatokból.

Rubin: A 6. alkalom után 10% kedvezmény jár a szoba- és csomagajánlatokból.

Gyémánt: Amennyiben 10. alkalommal szállunk meg a hotelbe, 15% kedvezményt biztosítanak számunkra a szoba- és csomagajánlatokból, a last minute és akciós árakból pedig 10%-ot.

Ezeken a szinteken kívül extra szolgáltatásokban is részünk lehet, ha törzsvendégek vagyunk.

A kedvezmények: 1 alkalommal szenzoros masszázsfotel használata, kedvezmény a gyógy- és wellness szolgáltatások árából, kedvezmény a spa shop-ban kapható termékek árából, late chekt out foglaltság függvényében díjmentesen.

Egy plusz kedveskedés a szálloda részéről a törzsvendégeknek: Azoknak a vendégeknek, akiknek születésnapja a szállodai tartózkodással egybe esik, meglepetés ajándékkal kedveskednek.

Többszöri pihenés után tehát érdemes törzsvendég kártyát igényelni a hévízi Hotel Palace****-ban, hiszen a sok kedvezményre való jogosultság még kellemesebb érzéssé teszi az itt tartózkodást.

Kapcsolódó cikkek

Beloiannisz, a görög község Magyarországon

Beloiannisz - a görög község Magyarországon

Görög ortodox templom is található itt, ami a Szent Demeter, Szent Konstantin és Szent Heléna névre hallgat.

Szeretjük, ha csend vesz minket körül, amikor szállodába megyünk és olyan láthatlan üzemzajok is zavarhatnak minket, mint egy hangos WC - derül ki a Wavin felméréséből, ahol hazai utazókat kérdeztek meg arról, milyen bosszantó körülmények tehetik tönkre a

Elmentünk egy hotelbe, de nem tudtunk aludni

Szeretjük, ha csend vesz minket körül, amikor szállodába megyünk, és olyan láthatlan üzemzajok is zavarhatnak minket, mint egy hangos WC.

Magyarország legszebb települései

Magyarország különleges települései

Hazánkban is léteznek nagyon különleges települések.