Miért érdemes e cigire váltani?

Az utóbbi években jelentős segítséget kaptak azok, akik szeretnének végleg megszabadulni a cigarettától.
E-cigi előnyei

Az utóbbi években jelentős segítséget kaptak azok, akik szeretnének végleg megszabadulni a cigarettától. Az e cigi népszerűsége évről évre nő a hazánkban is. Használatával egyszerűbb letenni a cigarettát, hiszen fokozatosan vonhatjuk meg a nikotint a szervezetünktől. Ugyanakkor azért is segít megszabadulni a káros szenvedélytől, mert továbbra is gyakorolhatjuk a jól megszokott mozdulatokat, amelyek már napi rutinná váltak, anélkül, hogy számos káros anyagot juttatunk a szervezetünkbe.

Az e cigi működése során gőz keletkezik, valódi égés nem történik, így káros égéstermékek sem szabadulnak fel. Ismert tény, hogy az analóg cigaretta égése során több mint 70 olyan vegyület keletkezik, amely károsítja az egészségünket, a környezetünket, és a közvetlen környezetünkben élők egészségét is.

Ezzel szemben az e cigi sokkal biztonságosabb, és kevésbé káros az egészségünkre. A szerkezetben használt folyadék nikotintartalma eltérő lehet. Fokozatosan csökkenthetjük a bevitt nikotinmennyiséget, ezáltal lassan megvonhatjuk a szervezetünktől ezt a függőséget okozó vegyületet, anélkül, hogy komolyabb elvonási tünetek jelentkeznének. Nikotinmentes folyadék is vásárolható a szaküzletekben, így azok is hódolhatnak régi szenvedélyüknek, akik csak a napi rutinossá vált mozdulatsorokat szeretnék utánozni.

A szaküzletekben és a webáruházakban számos e cigi modell közül válogathatunk, így nem lesz nehéz megtalálni azt a terméket, amelyre szükségünk van. Az árak is tág határok között változnak, Így az egészen olcsó e cigitől a drágább modellekig mindent megtalálhatunk.

Kapcsolódó cikkek

Dr. Ősapay György - mesterséges spermiumok!

Jönnek a mesterséges spermiumok

A cikkben bemutatjuk, hogy mik is azok a mesterséges spermiumok.

Milyen előnyökkel jár az elliptikus tréner használata?

Milyen előnyökkel jár az elliptikus tréner használata?

Könnyű és praktikus edzési lehetőséget biztosít.